Top

De Kunst van moeiteloos ZIJN

"De Kunst van moeiteloos ZIJN" is het eerste boek van Henny Cramers. Product van 21 dagen schrijven in augustus 2012. Na 3 weken schrijven waren 21 hoofdstukken het resultaat die 120 pagina's A4 bleken te omvatten. Dit werd een boek van 179 pagina's, uitgegeven door Uitgeverij U2pi Voorburg, 1e druk februari 2014.
Voor meer info over bestellen: klik hier.

Het boek vond onmiddellijk weerklank. Hier enkele enthousiaste reacties van eerste lezers:

***
"Ik zou je manuscript wel steeds op mijn huid willen dragen...zoveel doet het met me...alsof het voor mij geschreven is bijna"
***
 “Wat heb ik met veel plezier, warmte, honger naar meer, met een geluksgevoel en met plopjes van kan het echt zo simpel zijn en vaak ook met herkenning, je manuscript gelezen. Ga weer bij begin beginnen!!” 
***
“Ik wordt helemaal stil van je manuscript. Wat moet het heerlijk zijn je zo te voelen wars van wat anderen vinden of denken.” 
***
“Mijn god, hoe herkenbaar is dit... "
***
"Ik vind het een goed boek. Je praat tegen me. Je daagt me uit. Om na te denken. En om na te denken over mijn nadenken. Het is luchtig, en diepgaand tegelijk. Het kost me moeite om het weg te leggen." 
***
"Ik heb vandaag je boek met veel plezier uitgelezen.  Je hebt een aparte stijl die heel gemakkelijk wegleest, en ook boeit.” 
***
 
De Kunst van moeiteloos ZIJN
Nieuw

De Kunst van moeiteloos ZIJN

€ 21,90